Rektörümüz Akit Tv’de

Rektörümüz Akit Tv’de

•  11 Haziran 2022 Cumartesi

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin Akit Tv’de yayınlanan Eğitim Atlası programına konuk oldu. Eğitimci yazar Prof. Dr. Ahmet Akın’ın sorularını yanıtlayan Rektörümüz 30. yılında Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinin nereden nereye geldiğini özetledi. Son 4 yıllık süreçte üniversitemizin uluslararası derecelendirme kuruluşlarında önemli dereceler elde ettiğini, üniversitemizde 5 yeni fakültenin kurulduğunu, yeni yatırımların hayata geçirildiğini ve kampüsümüzün sosyal olanaklarının geliştirildiğini söyleyen Rektörümüz üniversitemizin kendi elektriğini de ürettiğini belirtti. Üniversitemizin tanınırlığının giderek artığını vurgulayan Rektörümüz tüm öğrencileri üniversitemizi tercih etmeye davet ederek konuşmasını sonlandırdı.