Gelecek İçin Sıfır Atık Söyleşi

Gelecek İçin Sıfır Atık Söyleşi

•  9 Haziran 2022 Perşembe

Üniversitemiz Sıfır Atık Yönetim Birimi tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla “Gelecek İçin Sıfır Atık” söyleşisi gerçekleştirildi. Şehit Ferhat Kaya Toplantı Salonu’nda yapılan söyleşiye akademik ve idari personelimiz ile öğrenciler katıldı.

Moderatörlüğünü Çevre Yüksek Mühendisi Yasemin İspirli Gökrem’in yaptığı söyleşiye Çevre Mühendisi Ayşegül Polat Timur, Çevre Mühendisi Kübra Hanedar ve Öğr. Gör. Emine Ateş konuşmacı olarak katıldı. Söyleşide “Belediyelerde sıfır atık”, “Sıfır atık projesinin ekonomik olarak değerlendirilmesi” ve “Özel sektörde sıfır atık” konuları hakkında detaylı bilgiler dinleyicilerle paylaşıldı. Etkinlikte poster ve atık pil toplama yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri de takdim edildi.