Tokat Merkez ve TOGÜ Kampüs Peyzajının Mevcut Durumu ve Sorunları Paneli

•  13 Mayıs 2022 Cuma

Tokat Belediyesi, Üniversitemiz Ziraat Fakültesi ve Peyzaj Mimarları Odası işbirliği ile 13 Mayıs Peyzaj Mimarlığı günü kapsamında “Tokat Merkez ve TOGÜ Kampüs Peyzajının Mevcut Durumu ve Sorunları” paneli gerçekleştirildi. Ziraat Fakültesi Şehit Ferhat Koç Konferans Salonu’nda gerçekleşen panele Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Özbay, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rüstem Cangi, Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Osman Atınordu, akademik ve idari personelimiz ile öğrenciler katıldı.

Prof. Dr. Aysun Çelik Çanga moderatörlüğünde yapılan panele Arş. Gör. Güzella Yılmaz, Arş. Gör. Dr. Venhar Melda Hassamancıoğlu, Tokat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Salih Çağlayan ve Peyzaj Mimarı Seyfettin Başeski konuşmacı olarak katıldı. Panelde Tokat ve Üniversitemizin mevcut peyzaj durumu ve sorunlarına ışık tutularak çözüm önerileri dile getirildi. Katılımcıların soru ve katkılarının ardından, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Özbay tarafından panelistlere teşekkür belgesi ve plaket takdimi yapıldı.