Bir Erenin İzinde: Sezai Karakoç Konferansı

Bir Erenin İzinde: Sezai Karakoç Konferansı

•  12 Mayıs 2022 Perşembe

Üniversitemiz 30. yıl etkinlikleri kapsamında Fen Edebiyat Fakültesi tarafından “Bir Erenin İzinde: Sezai Karakoç” konferansı düzenlendi. 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi Milli İrade Salonu’nda gerçekleşen konferansa Dekanlar, Genel Sekreter, Müdürler, akademik ve idari personelimiz ile öğrenciler katıldı.

Konferansa Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Turan Karataş konuşmacı olarak katıldı.  Karataş konuşmasında Sezai Karakoç’un çocukluk, yetişkinlik dönemlerinden, öğrenim hayatından ve eserlerinden bahsetti. Yaklaşık 30 yıldır Sezai Karakoç’un eserlerini okuduğunu ve her okuduğunda yeni şeyler keşfettiğini ifade eden Karataş tüm öğrencilere Karakoç’u okumalarını tavsiye etti. Konferans sonrası Prof. Dr. Turan Karataş’a teşekkür belgesi takdim edildi.