Rektörümüzden YÖK Başkanı’na Ziyaret

Rektörümüzden YÖK Başkanı’na Ziyaret

•  11 Mayıs 2022 Çarşamba

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'ı makamında ziyaret etti. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette üniversitemiz hakkında bilgiler aktarıldı. Rektör Şahin, Sayın Başkana,  2-4 Haziran 2022 tarihleri arasında Türkiye ve Azerbaycan Üniversiteleri iş birliği ile Azerbaycan Türkiye ortak kültürü ve sorunlarını merkeze alan INCSOS VII Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresine teşrifleri için davetiye takdiminde bulundu. Aynı zamanda Ekim ayında üniversitemizde gerçekleştirilecek Tokat Sempozyumuna teşriflerini arz etti.