Dünya Müzikleri Konseri

Dünya Müzikleri Konseri

•  28 Nisan 2022 Perşembe

Üniversitemiz 30. yıl etkinlikleri kapsamında Eğitim Fakültesi ve Devlet Konservatuvarı tarafından “Dünya Müzikleri Konseri” gerçekleştirildi. Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda gerçekleşen konsere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Süha Parlaktaş, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmet Türkmen, Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Serkan Umuzdaş, akademik, idari personelimiz, vatandaşlar ile öğrenciler katıldı. Konserde Prof. Dr. Serkan Umuzdaş, Dr. Öğretim Üyesi Hamza Üstün ve Doktora Öğrencisi Ayşenur Üstün görev aldı. Konser sonrası konserde görev alan öğretim üye ve öğrencilere teşekkür belgesi takdim edildi.