Öğretim Görevlimizin Proje Başarısı

Öğretim Görevlimizin Proje Başarısı

•  28 Nisan 2022 Perşembe

Üniversitemiz Zile Meslek Yüksekokulu’nda görevli Öğr. Gör. Serpil Seyfi tarafından “Civil Society Cooperation in The Field of Youth” programı kapsamında 9 Avrupa Birliği üyesi ülkeden temsilciler ile birlikte hazırlanan Espolitica Projesi 99.228 Euro hibe almaya hak kazandı. Proje kapsamında genç kadınların (15-24) aktif yaşama katılımlarını ve mesleki gelişimlerini desteklemeye yönelik eğitim ve farkındalık çalışmaları yapılacaktır. Bu kapsamda Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi olarak Türkiye’de ilgili eğitim çalışmaları yapmak, projenin stratejik iletişim planını hazırlamak ve kültürel değerlerimiz ile Avrupa Birliği önceliklerini eşleştirme görevleri yerine getirilecektir. Hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.