Bağlama Resitali

Bağlama Resitali

•  26 Nisan 2022 Salı

Üniversitemiz 30. yıl etkinlikleri kapsamında Devlet Konservatuvarı tarafından Bağlama Resitali gerçekleştirildi. 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi Şehitler Salonu’nda gerçekleşen resital Dr. Öğretim Üyesi Ali Orhan Dönmez tarafından icra edildi. Resitale Jandarma Kıdemli Albay Bahri Bostancı, Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Serkan Umuzdaş, Tokat MYO Müdürü Prof. Dr. Hilmi Erdal, akademik ve idari personelimiz ve öğrenciler katıldı. Resital sonrası Jandarma Kıdemli Albay Bahri Bostancı tarafından Dr. Öğretim Üyesi Ali Orhan Dönmez’e teşekkür belgesi takdim edildi.