Rektörümüz TVNET’te

Rektörümüz TVNET’te

•  21 Nisan 2022 Perşembe

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin Tvnet’te yayınlanan ve Esra Esen Atayer’in sunduğu Kampüs Yolunda programına konuk oldu. Canlı yayınlanan programda Rektörümüz Üniversitemizin gelişimini ve yapılan yenilikleri anlattı. 1992’de kurulan üniversitemizin 30 yıllık süreçte 17 Fakültesi 13 MYO’su, 3 Yüksekokulu ve 1 Lisansüstü Eğitim Merkezi bulunan büyük bir üniversiteye dönüştüğünü kaydeden Rektörümüz üniversitemiz bünyesinde 5 yeni fakültenin kurulduğunu, yeni yatırımların yapıldığını, araştırma ve uygulama merkezleri ile öğrencilere ek eğitimlerin verildiğini ve kampüslerimizin olanaklarından bahsetti. Rektörümüz üniversitemizin hem yurtiçi hem de yurt dışından tercih edilen bir üniversite olduğunu, uluslararasılaşma yolunda emin ve kararlı adımlarla ilerlediğini belirterek üniversitemizin uluslararası derecelendirme kuruluşlarında önemli dereceler elde ettiğini söyledi. Ayrıca kampüsümüzde yapımı devam eden inşaatlar, yeni yatırımlar, sosyal aktiviteler ve yeşil kampüsümüzden bahseden Rektörümüz tüm öğrencileri üniversitemizi tercih etmeye davet ederek konuşmasını sonlandırdı.