Sektöründe Bir İlk; Assistt Çağrı Merkezi Okulu Söyleşisi

•  21 Nisan 2022 Perşembe

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) tarafından “Sektöründe Bir İlk; Assistt Çağrı Merkezi Okulu” söyleşisi gerçekleştirildi. Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda yapılan söyleşiye KARMER Müdürü Doç. Dr. Doğan Bozdoğan, akademik personelimiz ve öğrenciler katıldı. Söyleşide Eğitim Yöneticisi Burçin Güneş ve Uzman Eğitmen Kübra Okumuş konuşmacı olarak yer aldı. İş ve staj imkânlarının da konuşulduğu söyleşide Eğitim Yöneticisi Burçin Güneş ve Uzman Eğitmen Kübra Okumuş’a söyleşilerinden dolayı hediye ve teşekkür belgesi takdimi yapıldı.