TOGÜ İftar Programı

TOGÜ İftar Programı

•  21 Nisan 2022 Perşembe

Üniversitemiz tarafından Ramazan ayı dolayısıyla personel ve öğrencilere yönelik iftar programı düzenlendi. Üniversitemiz Taşlıçiftlik Yerleşkesinde düzenlenen programda vefat eden personel, personel yakınları ve öğrencilerimiz için Mevlid-i Şerif okundu. Merkezi Yemekhane önünde Kur’an Tilaveti ve Tasavvuf Musikisi Konseri düzenlendi. Akabinde ise İftar Yemeği verildi. Programa Valimiz Dr. Ozan Balcı, Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Rektör yardımcılarımız Prof. Dr. İsa Gökçe, Prof. Dr. Bekir Süha Parlaktaş, Rektör danışmanları Doç. Dr. Doğan Bozdoğan, Doç. Dr. Serhat Karaman, Genel Sekreter Fatih Alhan, dekanlar, daire başkanları, müdürler, personel ve öğrencilerimiz katıldı.