TOGÜ MTAL’de Karne Heyecanı

TOGÜ MTAL’de Karne Heyecanı

•  21 Ocak 2022 Cuma

TOGÜ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde karne heyecanı yaşandı. TOGÜ MTAL Konferans Salonunda gerçekleşen karne törenine Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı, Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, TOGÜ MTAL Müdürü Prof. Dr. Gülistan Erdal, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Okul Müdürü Erdal, Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı, Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin ve Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali’ye okul için verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin ise, 1 yıl içerisinde tamamlanması planlanan Spor Lisesi ile TOGÜ MTAL’nin yeni binada eğitim göreceklerini ve bu binanın tamamen meslek liselerine ait olacağı müjdesini vererek başta Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Tokat Valisi Ozan Balcı ise, öğrencilere çok kitap okumalarını, bilişim konusunda kendilerini geliştirmelerini, spor faaliyetlerine önem vermelerini ve tarım konusunda kendilerini geliştirmeleri gerektiğini belirtti. Özellikle bol bol kitap okumaları konusunda nasihatlerde bulunan Vali Balcı, öğretmenlere de çok teşekkür etti. Tarım TEKNOPARK çalışmalarının devam ettiğini belirterek en kısa zamanda faaliyete geçeceğini bu sayede öğrencilerin kendilerini geliştirmelerinde büyük yol kat edileceğini söyledi. Konuşmaların ardından protokol öğrencilere karnelerini takdim etti.