2021-2022 Değerlendirme Toplantısı

2021-2022 Değerlendirme Toplantısı

•  13 Ocak 2022 Perşembe

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin üniversitemiz akademik personeli ile bir araya geldi. 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşen toplantıda Rektör Şahin üniversitemizin genel değerlendirmesini yaparak gerçekleşen yenilikler hakkında bilgiler aktardı. Üniversitemiz akademik personel sayısının son üç yılda 335, idari personel sayısının 500 arttığını ifade eden Rektör Şahin toplam 3591 personelimizin üniversitemizde görev yaptığını belirtti. 70 ülkeden 3500 uluslararası öğrencinin eğitim gördüğü üniversitemizde toplam 36 bin öğrencimizin olduğunu ifade eden Rektörümüz görev süresince 5 yeni fakültenin ve 100’ün üzerinde programın açıldığını söyledi. Üniversitemizin uluslararası derecelendirme kuruluşlarında elde ettiği başarılara da değinen Rektör Şahin bu başarıda tüm akademik ve idari personelimizin katkıları olduğunu belirtti. Kampüsümüz içerisinde yapılan kamelyalar, çeşmeler, restoranlar, Kariyer Merkezi, Psikolojik Danışma Merkezi, Eğitim Aile Sağlığı Merkezi ve öğrenci butiğinden de bahseden Rektör Şahin üniversitemizin her geçen gün daha da geliştiğini söyledi. Rektör Şahin akademik personelimizin ihtiyaçlarını ve taleplerini de dinleyerek üniversitemizin eğitim öğretim alanındaki her türlü ihtiyaca cevap verebilecek nitelikte olduğunu ve tüm personelimizin malzeme, araç gereç, bilgisayar gibi temel ihtiyaçlarının giderildiğini, eksiklerin ise süratle tamamlanacağını ifade etti. Toplantı kapsamında Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Bekir Süha Parlaktaş, Prof. Dr. İbrahim Özbay ve Prof. Dr. İsa Gökçe tarafından öğretim görevlilerine dizüstü bilgisayarları takdim edildi.