Tokat’ta Tarihin Seyri Resim Sergisi

Tokat’ta Tarihin Seyri Resim Sergisi

•  13 Ocak 2022 Perşembe

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Resim-İş Öğretmenliği Bölümü 3. Sınıf öğrencileri tarafından ‘Tokat’ta Tarihin Seyri’ adlı resim sergisi düzenlendi. Fen-Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Neslihan Korkmaz’ın verdiği ‘Türk Sanatı Tarihi’ dersi kapsamında düzenlenen etkinliğin açılışını Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eren Yürüdür gerçekleştirdi. Sergide kronolojik olarak Tokat’taki tarihi anıtların karakalem, suluboya, akrilik, yağlıboya teknikleriyle yapılan çizimleri yer aldı. Sergi 14 Haziran 2022 tarihine kadar Güzel Sanatlar Sergi Salonu’nda ziyaret edilebilir.