TOGÜ Jazz Konseri

TOGÜ Jazz Konseri

•  12 Ocak 2022 Çarşamba

Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı tarafından Jazz Konseri gerçekleştirildi. Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda yapılan konsere Valimiz Dr. Ozan Balcı, Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Rektör yardımcılarımız, akademik ve idari personelimiz ile öğrenciler katıldı. Rektörümüz konser öncesi yapmış olduğu konuşmada konsere katılımlarından dolayı Sayın Valimize teşekkürlerini iletti. Konservatuvar Müdürümüzün oldukça güzel etkinlikler yaptığını ifade eden Rektör Şahin artık konser ve sanat etkinliklerinin duyurularının Valilik tarafından da yapılacağını böylece daha çok insanın etkinliklerden haberdar olacağını belirtti. Dini günlerde de konser etkinliklerinin olacağını söyleyen Rektör Şahin katılımlarından dolayı Valimize ve dinleyicilere teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı. Konserde Prof. Dr. Mehmet Serkan Umuzdaş, Doç. Dr. Tolga Karaca, Dr. Öğr. Üyesi Hamza Üstün, Tarık Serter Süsoy ve Melodi Akar yer aldı. Konser sonrası Vali Dr. Ozan Balcı yapmış olduğu konuşmada böyle güzel bir etkinliğe ev sahipliği yaptığı için Rektörümüze, üniversitemiz yönetimine ve konserde yer alan sanatçılarımıza teşekkürlerini iletti. Vali Ozan Balcı konuşmasında müziğin insan ruhunu iyileştirici, bütünleştirici bir rolünün olduğunu ifade ederek şehirde ve öğrenciler arasında müzik kültürünün yaygınlaştırılması, öğrencilerin bir sanat dalı ile ilgilenmesi için çaba gösterdiklerini söyledi. Vali Ozan Balcı, “Rektör hocamız üniversitedeki ekibiyle birlikte çok güzel işler yapıyor. Üniversitemizin bölgenin ve Türkiye’nin parlayan yıldızı olacağına inanıyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı. Akabinde Vali Dr. Ozan Balcı ve Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin tarafından konserde görev alan öğretim üyelerine teşekkür belgesi ve çiçek verildi.