Şiirin Dilinden Şehir

Şiirin Dilinden Şehir

•  12 Ocak 2022 Çarşamba

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi ve Güzel Dil Türkçe Kulübü tarafından “Şiirin Dilinden Şehir” konulu söyleşi gerçekleştirildi. Eğitim Fakültesi Şehit Hüseyin Kısa Konferans Salonunda yapılan söyleşiye Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eren Yürüdür, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fevzi Dursun, Güzel Dil Türkçe Kulübü Danışmanı Doç. Dr. Mehmet Celal Varışoğlu ve öğrenciler katıldı. Söyleşide Şair-Yazar Rasim Yılmaz Tokat’ın tarihi, kültürü, coğrafi güzellikleri ve Türkiye'nin değerleri üzerine şiirlerini paylaştı. Söyleşi sonunda Prof. Dr. Eren Yürüdür, Şair-Yazar Rasim Yılmaz'a teşekkür belgesi takdim etti.