Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer Üniversitemizi Ziyaret Etti

•  8 Ocak 2022 Cumartesi

Bir dizi gezi ve incelemeler için ilimize gelen Mili Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer üniversitemizi de ziyaret etti. Ziyarette Taşlıçiftlik Yerleşkesi içerisinde açılması planlanan Spor Lisesi arazisinde incelemelerde bulunan Bakan Özer, Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’den bilgiler aldı. Rektör Şahin Taşlıçiftlik Yerleşkesi içerisinde 10 dönümlük arazinin Spor Lisesi olarak yapılması amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis edildiğini söyledi. Bakan Özer ise Spor Lisesinin açılması ve arazinin tahsis edilmesinden dolayı Rektör Şahin’e teşekkür etti. Sonrasında Rektörlük makamına geçen Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer Üniversitemiz hakkında bilgi aldı. Ziyarette Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı, Tokat Milletvekili Av. Mustafa Arslan, Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, Ak Parti İl Başkanı Cüneyt Aldemir’de hazır bulundular.