Blockchain Teknolojisi ve Kripto Paralar Konferansı

•  4 Ocak 2022 Salı

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü tarafından “Blockchain Teknolojisi ve Kripto Paralar” konferansı düzenlendi. Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda gerçekleşen konferansa Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bekir Süha Parlaktaş, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Özkiraz, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Kubilay Özyer, Doç. Dr. Doğan Bozdoğan, akademik ve idari personelimiz ile öğrenciler katıldı.

Rektör Prof. Dr. Bünyamin Şahin yapmış olduğu konuşmada konu hakkında detaylı bilgilerin paylaşılacağı programın hayırlı olması temennisinde bulunarak emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Konferansta Hitit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Eyüp Ensari Şahin tarafından “Blockchain Teknolojisi ve Kripto Paralar - Devlet Olmadan Para Olur mu?” konulu konferans gerçekleştirildi. Doç. Dr. Eyyüp Ensari Şahin sistemin temelleri ve nasıl çalıştığı konusunda açıklayıcı bilgiler aktardı. Konferansta dinleyicilerden gelen sorulara da cevap verildi. Konferans sonrası İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kubilay Özyer tarafından Doç. Dr. Eyyüp Ensari Şahin’e teşekkür belgesi takdim edildi.