Yıl Sonu Jazz Konseri

Yıl Sonu Jazz Konseri

•  30 Aralık 2021 Perşembe

Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı tarafından “Yıl Sonu Jazz Konseri” düzenlendi. Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda gerçekleşen konsere Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bekir Süha Parlaktaş, Uluslararası İlişkiler Koordinatörümüz Prof. Dr. Kubilay Özyer, akademik personel ile öğrenciler katıldı. Konserde piyanoda Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Mehmet Serkan Umuzdaş, bas gitarda Doç. Dr. Tolga Karaca, trompette Dr. Öğr. Üyesi Hamza Üstün, bateride Tarık Serter Süsoy ve solist olarak Melodi Akar yer aldı. Konserde görev alan öğretim üyelerine teşekkür belgeleri Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bekir Süha Parlaktaş tarafından verildi.