Bugünün ve Yarının Türkçe Öğretmenleri Söyleşisi

•  30 Aralık 2021 Perşembe

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi tarafından Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü öğrencilerinin mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla “Bugünün ve Yarının Türkçe Öğretmenleri” konulu söyleşi gerçekleştirildi. Şükriye Nihal Çok Amaçlı Salonu’nda yapılan söyleşide 15 Temmuz Şehit Birol Yavuz Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Demet Sakarya ile 26 Haziran Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Mevlüt Taşkın, mesleki tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Öğrencilerden gelen soruların da cevaplandırıldığı söyleşi sonrası konuşmacı öğretmenlere teşekkür belgesi ve çiçek takdimi yapıldı.