YÖK Üniversite Hastaneleri Çalıştayı

YÖK Üniversite Hastaneleri Çalıştayı

•  28 Aralık 2021 Salı

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından “Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Tıp ve Sağlık Eğitimi Bağlamında Üniversite Hastaneleri Çalıştayı” gerçekleştirildi. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığında düzenlenen ve YÖK Başkanı Erol Özvar başkanlığında gerçekleştirilen çalıştaya YÖK üyelerinin yanı sıra Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, bünyesinde tıp fakültesi bulunan devlet üniversitelerinin rektörleri, dekanlar ve ilgili akademisyenler katıldı. Alınan kararların eylem planı haline getirilmesinin hedeflendiği çalıştayda iki ayrı panel düzenlendi. Her iki panelde de farklı üniversitelerden rektörler konuşmacı olarak yer alarak konuya ilişkin mevcut durumlarına dair bilgiler verdiler.