Akif’e Rahmet Paneli

Akif’e Rahmet Paneli

•  27 Aralık 2021 Pazartesi

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi tarafından Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinliği kapsamında “Akif’e Rahmet” paneli düzenlendi. 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi Milli İrade Salonu'nda gerçekleşen panele Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İsa Gökçe, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ercan Tunç, Genel Sekreter Fatih Alhan, Dekanlar, akademik ve idari personelimiz ile öğrenciler katıldı. Panelde Prof. Dr. Alpay Doğan Yıldız, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Akgül ve Arş. Gör. Halil İbrahim Yücel tarafından Mehmet Akif Ersoy hakkında sunumlar gerçekleştirildi. Panel sonrası panelistlere teşekkür belgesi takdimi yapıldı.