Sezai Karakoç'u Anma ve Anlama Paneli

Sezai Karakoç'u Anma ve Anlama Paneli

•  27 Aralık 2021 Pazartesi

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi tarafından “Sezai Karakoç'u Anma ve Anlama” paneli düzenlendi. 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi Milli İrade Salonu'nda gerçekleşen panele Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İsa Gökçe, Prof. Dr. İbrahim Özbay, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ercan Tunç, akademik ve idari personelimiz ile öğrenciler katıldı. Panelde Öğr. Gör. Niyazi Özdemir "Sezai Karakoç'un Medeniyet Tasavvuru"; Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Akgül "Mensubiyet, Mesuliyet ve Şahsiyet Bağlamında Sezai Karakoç Şiiri"; Dr. Öğr. Üyesi Alper Ay ise "Sezai Karakoç Şiirinin Vahye Bakan Vechesi" başlıklarında konuşmalarını gerçekleştirdi.