Bilimsel Makale Yazma Teknikleri Semineri

Bilimsel Makale Yazma Teknikleri Semineri

•  19 Kasım 2021 Cuma

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü tarafından "Bilimsel Makale Yazma Teknikleri"  semineri düzenlendi. 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen seminere akademik personel ile öğrenciler katıldı. Prof. Dr. Ebubekir Altuntaş’ın moderatörlüğünde yapılan seminere Tübitak Turkish Journal of Agriculture and Forestry Dergisi Baş Editörü Prof. Dr. Sezai Ercişli katıldı. Seminerde Erçişli, Dünya ve Türkiye'deki bilimsel yayın faaliyetleri, bilimsel makale yazımında dikkate alınması gereken hususlar, yayın etiği ve bilimsel yazarlık şekilleri konusunda detaylı bilgileri dinleyicilere aktardı. Seminer sonunda Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rüstem Cangi Prof. Dr. Sezai Erçişli'ye hediye takdiminde bulundu.