Üni-Dokap İstişare Toplantısı

Üni-Dokap İstişare Toplantısı

•  19 Kasım 2021 Cuma

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, YÖK Başkanı Erol Özvar’ın katılım gösterdiği ve Giresun Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Doğu Karadeniz Projesi Bölgesi Üniversiteler Birliği (ÜNİ-DOKAP) İstişare Toplantısı'na katıldı. Doğu Karadeniz’de bölgesel iktisadi gelişme ve yükseköğretimde eğitim-öğretim konuları üzerine durum değerlendirmesinin yapıldığı toplantıya Rektörümüzün yanı sıra Amasya, Artvin Çoruh, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Hitit, Karadeniz Teknik, Ondokuz Mayıs, Ordu, Recep Tayyip Erdoğan, Samsun, Sinop, Trabzon ve Avrasya Üniversitelerinin rektörleri katıldı.