Anadolu Üniversiteler Birliği Dönem Toplantısı

Anadolu Üniversiteler Birliği Dönem Toplantısı

•  15 Kasım 2021 Pazartesi

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar’ın katılım gösterdiği ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Anadolu Üniversiteler Birliği Dönem Toplantısı'na katıldı. Eğitimde kalite güvence sistemi ve bütünleşik kalite sistemi konularının görüşüldüğü toplantıya Rektörümüz Şahin ile birlikte Abdullah Gül, Amasya, Erciyes, Erzincan Binali Yıldırım, İnönü, Kayseri, Kırşehir Ahi Evran, Nevşehir Hacı Bektaş Veli, Sivas Bilim ve Teknoloji, Sivas Cumhuriyet ve Yozgat Bozok Üniversitelerinin Rektörleri katıldı.