Üniversitemiz ile ADOÇİM Arasında İyi Niyet Protokolü

•  18 Ekim 2021 Pazartesi

Üniversitemiz ile ADOÇİM Çimento Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş. Tokat Entegre Çimento Tesisi arasında iyi niyet protokolü imzalandı. Rektörlük makamında gerçekleşen imza törenine Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, ADOÇİM Çimento Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş. Tokat Entegre Çimento Tesisi Müdür V. Levent Uluçay ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Doğan Bozdoğan katıldı. Protokol kapsamında ADOÇİM Tokat Tesislerine stajyer öğrenci alımlarında ve personel istihdamında üniversitemiz öğrenci ve mezunlarına öncelik tanınacak. Ayrıca ADOÇİM A.Ş. ve Kariyer Merkezi tarafından iş başı eğitimleri sağlanacak.