Erasmus Günleri Kutlamaları

Erasmus Günleri Kutlamaları

•  14 Ekim 2021 Perşembe

TOGÜ Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından organize edilen ve bu yıl üçüncüsünün yapıldığı Erasmus Günleri kutlamaları üniversitemiz Taşlıçiftlik Yerleşkesinde gerçekleştirildi. Her yıl 14-16 Ekim tarihleri arasında dünyanın dört bir yanında çeşitli aktivitelerle kutlanan Erasmus Günleri kutlamalarına Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Kubilay Özyer, KARMER Müdürü Doç. Dr. Doğan Bozdoğan, Erasmus Kurum Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Fehim Kuruloğlu, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Erasmus Günlerinin açılış konuşmasını yapan Erasmus Kurum Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Fehim Kuruloğlu, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Erasmus Günleri kutlamalarında konser, fuar ve söyleşilerin gerçekleştirileceğini ifade ederek katılımlarından dolayı tüm öğrencilere teşekkürlerini iletti.

Kutlama programının açılışında konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, öğrencileri yeniden kampüste gördüğü için çok mutlu olduğunu ifade ederek tüm öğrencilere yeni eğitim öğretim döneminde başarılar diledi.

Erasmus günleri kutlaması konservatuar öğrencilerinin verdiği konserle devam etti.