2021 Tokat Kardeşlik Futbol Turnuvası

2021 Tokat Kardeşlik Futbol Turnuvası

•  12 Ekim 2021 Salı

Üniversitemiz Türkçe Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) ve Tokat Gençlik Merkezi işbirliği ile düzenlenen “2021 Tokat Kardeşlik Futbol Turnuvası” başladı. Üniversitemizde öğrenim gören Uluslararası öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen turnuvanın açılış maçına Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, AK Parti İl Başkanı Cüneyt Aldemir ve öğrenciler katıldı. Turnuva öncesinde Belediye Başkanımız ve Rektörümüz santra ve penaltı atışı yaptılar.

Turnuva 12 – 26 Ekim 2021 tarihleri arasında Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Stadyumunda devam edecek.