Temel Yangın Eğitimi

Temel Yangın Eğitimi

•  6 Ekim 2021 Çarşamba

Üniversitemiz Afet ve Acil Durum Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından koordine edilen Temel Yangın Eğitimleri başladı. İlk olarak Ziraat Fakültesinde gerçekleşen eğitim "Yangın Güvenliği ve Kimyası" ve "Yangına Müdahale Teknikleri” konusunda teorik ve uygulamalı olarak verildi. Akademik ve idari personelin katıldığı eğitim,  Afet ve Acil Durum Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehtap Aras, Öğr. Gör. Gökhan El ve Öğr. Gör. Mustafa Yıldız tarafından gerçekleştirildi. Eğitimler sırasıyla diğer fakültelerimizde de yapılacaktır.