Eğitim Fakültesi’nden Hoş Geldiniz Şenliği

•  6 Ekim 2021 Çarşamba

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi tarafından üniversitemize yeni gelen öğrencilere hoş geldiniz etkinliği düzenlendi. Eğitim Fakültesi önünde düzenlenen etkinliğe Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eren Yürüdür, akademik personel ve öğrenciler katıldı. Prof. Dr. Eren Yürüdür yapmış olduğu konuşmada “Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri olan Tokat’a ve Türkiye’nin en güzel üniversitelerinden bir olan Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesine hoş geldiniz. Burada eğitim gördüğünüz sürece çok güzel anılar biriktirmenizi temenni ederim” dedi. Şenlikte Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü ve Devlet Konservatuvarı öğrencileri tarafından müzik dinletisi yapıldı.