Rektörümüz 2021-2022 Yükseköğretim Akademik Yıl Açılış Törenine Katıldı

•  6 Ekim 2021 Çarşamba

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile gerçekleştirilen 2021-2022 Yükseköğretim Akademik Yıl Açılış Törenine Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Rektör yardımcılarımız Prof. Dr. İsa Gökçe ve Prof. Dr. Bekir Süha Parlaktaş katıldı. Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin’in yanı sıra tüm üniversite rektörleri katılım gösterdi.