Rektörümüz Anadolu Üniversiteler Birliği Dönem Toplantısına Katıldı

•  3 Ekim 2021 Pazar

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nde gerçekleşen Anadolu Üniversiteler Birliği Dönem Toplantısına katıldı. Yükseköğretim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Naci Gündoğan ve 12 üniversite rektörünün katılım gösterdiği toplantıda “AR-GE” ve “Yeni Nesil Eğitim” konuları görüşüldü. Ayrıca, Anadolu Üniversiteler Birliği Dönem Toplantı programına bağlı olarak Fen Edebiyat Fakültesinde birlik üye üniversiteleri “Araştırma Merkezleri (EUTAM) Sorumluları Toplantısı” ve Eğitim Fakültesinde “Eğitim Komisyonları Sorumluları” toplantısı yapıldı. Anadolu Üniversiteler Birliği üyeleri arsında gerçekleşen görüşmelerin ardından program sona erdi.