Üniversitemiz Tokat Bilim Şenliğinde

Üniversitemiz Tokat Bilim Şenliğinde

•  30 Eylül 2021 Perşembe

Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü yürütücülüğünde, Tokat Valiliği, Tokat Belediyesi ve Üniversitemiz işbirliği ile hazırlanan “TÜBİTAK 4007 Tokat Bilim Şenliği Projesi” kapsamında Tokat Bilim Şenliği günleri başladı. Bilim gösterileri, sanat ve drama atölyeleri, robotik-3D tasarım- artırılmış gerçeklik, deneysel uygulamalar, yarışmalar, sergiler, seminerler, eğitimler ve söyleşilerin gerçekleştirildiği şenlikte Üniversitemiz öğretim üyeleri de atölyelere destek verdi. Ayrıca üniversitemizin tanıtımı amacıyla tanıtım standı kuruldu. 30 Eylül-3 Ekim arası sürecek olan Tokat Bilim Şenliğinde toplam 384 etkinlik gerçekleştirilecek.