Rektörümüz İstanbul’da Yaşayan Tokatlı Öğrenciler ile Bir Araya Geldi

•  27 Eylül 2021 Pazartesi

Tokat Konfederasyonu (TOKKON) ve İstanbul Tokat Dernekleri Federasyonu (İSTOKDEF) işbirliği ile İstanbul’da yaşayan Tokatlı öğrencilerin Tokat buluşması şeklinde gerçekleştirilen organizasyon kapsamında Üniversitemizi ziyaret eden Tokatlı öğrenciler ile Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin kahvaltıda bir araya geldi. Tokat’ın geçmişten günümüze süregelen örf, âdet, gelenek ve görenekleri, milli ve manevi değerleri, tarihsel geçmişi, kültürü, yemekleri, doğal güzellikleri, şehrin ekonomisi, tarihi eserleri ve Tokat'a dair bilinmesi gerekenleri yerinde görmek amacıyla yapılan gezide Üniversitemizin de tanınması amaçlandı. Yapılan kahvaltı organizasyonunda Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Üniversitemizin eğitim öğretim ve fiziki olanaklarından bahsederek öğrencilere Üniversitemiz hakkında açıklayıcı bilgiler aktardı.