TOGÜ ve TOKAT MEM İş Birliği İle Dil Okulu Projesi

•  21 Eylül 2021 Salı

Üniversitemiz ile Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Dil Okulu Projesi hayata geçiriliyor. Bu kapsamda Kariyer Merkezi (TOGÜ KARMER) Müdürümüz Doç. Dr. Doğan Bozdoğan, Kariyer Danışmanımız Öğr. Gör. Erdem Kanışlı, Sürekli Eğitim Merkezi (TOGÜSEM) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sertan Talas ve Türkçe Öğretim Merkezi (TÖMER) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Avşar Tokat İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat Küçükali'yi ziyaret etti. Küreselleşmenin nihai sonucu olarak yabancı dilin zorunlu olduğu bir çağda dil eğitiminin önemine vurgu yapılan görüşmede, Tokat özelinde yapılacak olan "Dil Okulu" projesi hakkında planlamalar yapıldı. Hedef kitlesinin okul öncesinden orta öğretime kadar genişletildiği projede, öğrenciler kurulacak olan "Dil Atölyeleri" ve belirlenecek okullarda, alanında uzman eğitimcilerle buluşturulacak. İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat Küçükali, Dil öğreniminin sevdirilmesi ve herkesin bundan faydalanması hedefiyle oluşturulan projeden duyduğu memnuniyeti belirterek söz konusu proje için desteklerinin tam olduğunu söyledi.

KARMER Müdürümüz Doç. Dr. Doğan Bozdoğan ise bu ve benzer projeler çerçevesinde Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi geneli ve KARMER özelinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle ortak hareket etme noktasındaki memnuniyetini dile getirdi. TÖMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Avşar'ın detaylarını anlattığı proje Tokat için bir ilk olup "Bir Dil Daha" sloganıyla hayata geçirilecek.