Ziraat Fakültesi 2019-2020 ve 2020-2021 Mezuniyet Töreni

•  12 Temmuz 2021 Pazartesi

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi 2019-2020 ve 2020-2021 dönemi mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Ziraat Fakültesi bahçesinde gerçekleşen mezuniyet törenine Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rüstem Cangi, Dekan Yardımcıları, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

2019-2020 eğitim öğretim yılı fakülte birincisi Zehra Sezer ve 2020-2021 eğitim öğretim yılı fakülte birincisi Hüseyin İncebay’ın yaptığı konuşmalar sonrasında, bölüm başkanları adına Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Resul Gerçekcioğlu konuşma yaptı. Prof. Dr. Gerçekcioğlu; “Pandemi dönemi de olsa böyle bir töreni gerçekleştiren dekanımıza çok teşekkür ediyorum. Zor şartları arkada bıraktık. 2 yıldır da fakülte birincilerinin bahçe bitkilerinden çıkmış olması beni çok mutlu etti. Mezun olan öğrencilerimizin bahtları açık olsun. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rüstem Cangi ise; “ Fakültemiz 36. dönem mezunlarını veren, üniversitemizin en eski fakültesidir. Bu sene 125 öğrencimizi ziraat ordusuna katıyoruz. Geçen sene pandemi dolayısıyla mezuniyet töreni düzenlenmedi. Bu sene 35. dönem mezunlarımızı da aramıza aldık. İnsanoğlu var oldukça gıdaya olan ihtiyaç bitmeyecek ve ziraat mühendisi arkadaşlarımız hep birlikte geleceğe daha umutla bakacaktır. Ülkemizde yüz yüze staj yapan ender fakültelerden biriyiz. Bunun gururunu yaşıyoruz. Fakülte derecesi yapan ve mezun olan öğrencilerimizi kutluyorum. Yolları açık olsun" dedi.

Konuşmalar sonrasında fakülte birincilerine mezuniyet belgeleri ve plaketleri Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rüstem Cangi tarafından takdim edildi. Akabinde 2019-2020 ve 2020-2021 dönemi mezunlarına mezuniyet belgeleri bölüm hocaları tarafından verildi. Kep atma töreni sonrasında müzik eğlence programıyla tören sona erdi.