Rektörümüz Doğru Tercih Programına Konuk Oldu

•  9 Temmuz 2021 Cuma

NTV’de yayınlanan ve eğitim yorumcusu Sadık Gültekin’in sunduğu Doğru Tercih programının 08.07.2021 tarihli yayın konuğu Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin oldu. Sadık Gültekin’in sorularını cevaplayan Rektörümüz sözlerine güvenli ve huzurlu bir şehirde, üniversitemizin güler yüzlü ve şeffaf eğitim konforundan söz ederek başladı. Üniversitemizin uluslararası arenada elde ettiği ve her geçen gün bir yenisini eklediği başarılarına vurgu yapan Rektör Şahin, öğrenci kulüpleri, sosyal ve kültürel olanaklar, barın ve beslenme imkânları, kısmi zamanlı öğrenci, çift anadal, yandal ve staj konularında açıklayıcı bilgiler aktardı.