Çevre Gönüllülerinden Kampüs Temizliği

Çevre Gönüllülerinden Kampüs Temizliği

•  10 Haziran 2021 Perşembe

Tokat Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Çevre Koruma Haftası dolayısıyla çevre temizliği etkinliği düzenlendi. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İsa Gökçe ve Üniversitemiz Orhan Turan Camii İmam Hatibi Veysel Kılıç’ın da katıldığı etkinlik kapsamında 130 katılımcı Üniversitemiz Taşlıçiftlik Yerleşkesinde çevre temizliği yaptı. Etkinlikle ilgili bilgi veren Orhan Turan Camii İmam Hatibi Veysel Kılıç, “Çevreyi, doğayı, canlıyı sevdiğimizi göstermek ve kampüste öğrencilerin de olmaması nedeniyle özellikle ağaç diplerinde oluşan plastik, kağıt gibi atık maddeleri temizleyip yeni gelecek olan öğrenci arkadaşlara temiz bir kampüs sunabilmek, çevreye karşı duyarlılık etkinliği oluşturmak amacıyla böyle bir etkinlik yaptık. Bu fırsatı bize verdiği için üniversitemize teşekkür ediyorum” dedi.