TOGÜ-YÖS 2021

TOGÜ-YÖS 2021

•  4 Haziran 2021 Cuma

Türkiye'de öğrenim görmek isteyen uluslararası öğrencilerin gözde üniversiteleri arasında yer almayı başaran üniversitemiz yılbaşından bu yana 8 farklı ülkede yaptığı Uluslararası Öğrenci Sınavlarına bir yenisini daha ekledi. 2 Haziran Çarşamba günü Taşlıçiftlik kampüsünde yapılan TOGÜ-YÖS 2021’e Türkiye ve komşu ülkelerden 617 öğrenci katıldı.

15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezinde yapılan ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından organize edilen sınav 15 ayrı salonda, 40'ı aşkın görevlinin koordinasyonunda başarıyla tamamlandı.

Sınav sonucunda adaylar, soruların zor olmasına rağmen üniversitenin misafirperverliğinden memnun kaldıklarını belirttiler. Uluslararası Öğrenci Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Ahmet Serhat Anaç yurtiçi ve yurtdışında Yabancı Öğrenci Sınavlarının organizasyonuna devam edileceğini ve 2021-2022 öğretim dönemi için hazırlıkların sürdüğünü ifade etti.