Eğitim İşbirliği Protokolü

Eğitim İşbirliği Protokolü

•  3 Haziran 2021 Perşembe

Üniversitemiz ile Tokat Özel Bahçeşehir Koleji arasında “Eğitim İşbirliği” protokolü imzalandı. Üniversitemiz personelinin çocuklarının eğitim ihtiyaçları ile kolej öğretmenlerinin tezsiz yüksek lisans uygulamasının düzenlenmesi amacıyla imzalanana protokol kapsamında üniversitemiz çalışanlarının çocuklarının eğitimi için Bahçeşehir Kolejinde yüzde 20 oranında indirim uygulanacak. Ayrıca, Bahçeşehir Koleji ve Özel Tokat Bilim ve İnovasyon okullarında çalışan öğretmenlerin uzaktan eğitim tezsiz yüksek lisans programından faydalanması sağlanacak.