Kariyer Akademisi Projesi Toplantısı

Kariyer Akademisi Projesi Toplantısı

•  1 Haziran 2021 Salı

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Tokat İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından “Kariyer Akademisi Projesi” toplantısı gerçekleştirildi. Nitelikli istihdamı artırmak amacıyla yapılan toplantıya İŞKUR İl Müdürü Bekir Fındık, KARMER Müdürü Doç. Dr. Doğan Bozdoğan, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Erdem Kanışlı, Kariyer Temsilcisi Duygu Demirel ile iş kulübü liderleri Süheyla Polat ve Nesrin Aydoğan Mutlu katıldı.
Toplantıda öğrenci ve mezunlarımızın katılım sağlayacağı, üniversite ve iş dünyası arasında iş birliği temeline dayanan “Kariyer Akademisi Projesi” ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantı sonucunda, projeye katılım sağlayarak teorik eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrenci ve mezunlarımıza iş başı eğitimi sırasında İŞKUR tarafından             “İş Başı Eğitim Programı” kapsamında verilen “Cep Harçlığı” teşviki konusunda Tokat İŞKUR İl Müdürlüğü ile mutabakata varıldı. 2021-2022 eğitim-öğretim yılında hayata geçirilmesi planlanan proje, öğrenci ve mezunlarımıza istihdam konusunda büyük avantaj sağlayacak.