Rektör Şahin Cumhuriyet Üniversitesini Ziyaret Etti

•  25 Mayıs 2021 Salı

Anadolu Üniversiteleri Birliği’nin ilk toplantısı kapsamında Sivas’ta bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız’ı makamında ziyaret etti. Cumhuriyet Üniversitesi hakkında bilgiler alan Rektör Şahin sonrasında kampüs alanında yer alan Hasbahçe Göleti ve eski Sivas surları içerisinde yer alan Mini Sivas’ı ziyaret etti. Ziyaret ve geziye Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cengiz Yılmaz, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı, Erciyes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Kılıç, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent ve Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ da katıldı.