Anadolu Üniversiteleri Birliği 1. İstişari Toplantısı

•  25 Mayıs 2021 Salı

Anadolu Üniversiteleri Birliği’nin ilk toplantısı gerçekleştirildi. Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç’ın açılışına katıldığı çevrimiçi toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin de katıldı. Toplantıda, Anadolu Üniversiteleri Birliği’nin eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve proje, toplumsal hizmet, bölgesel sosyo-ekonomik kalkınma, üniversite-sanayi işbirliği gibi diğer alanlarda ortak çalışmalar yapmak üzere faaliyetler gerçekleştireceği belirtildi. Birlik üyesi üniversitelerden oluşturulacak çalışma grupları, en kısa zamanda birlikte çalışma ve birlikte başarma zeminini oluşturmak için bir araya gelecekler.