19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlaması

•  18 Mayıs 2021 Salı

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi ve Türkçe Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama videosu hazırlandı. Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı tarafından hazırlanan videoda Doç. Dr. Özlem Onuk, Dr. Öğr. Üyesi Şükrü Göktuğ Kalaycıoğlu, Öğr. Gör. Aslı Çetin, Öğr. Gör. Göksel Çetin, Arş. Gör. Yunus Utkan Özdemir, Müzik öğretmenleri Zehra Dolar, Ömer Engin Güler, Tibet Sarıca ve öğrenciler “Samsun’dan Doğan Güneş” adlı eseri seslendirdiler. TÖMER öğrencileri ise hazırlamış oldukları videoda Atatürk’ün sevdiği şarkıları okudular. Videolar üniversitemiz sosyal medya hesaplarında yayınlandı.