Rektör Şahin Seraları Gezdi

Rektör Şahin Seraları Gezdi

•  28 Nisan 2021 Çarşamba

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Üniversitemiz seralarında incelemelerde bulundu. Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Naif Geboloğlu eşliğinde seraları gezen Rektör Şahin çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı. Bağ Yetiştirme Islahı Anabilim dalı alanında çalışmalar yapan Doç. Dr. Adem Yağcı, İl Özel İdaresi ile ortaklaşa yapılan çalışmalar ile bu yıl yaklaşık 100 bin asma fidanı üretimi yapmayı hedeflediklerini ifade ederek 40-50 bin civarında asma fidanı aşılandığını belirtti. Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Doç. Dr. Adem Yağcı’ya çalışmalarında kolaylıklar diledi.