İslam Tarihi Seminerleri

İslam Tarihi Seminerleri

•  25 Nisan 2021 Pazar

Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi tarafından İslam Tarihi Seminerleri kapsamında “İlk Halife Hz. Ebû Bekir’in Hayatı ve Faaliyetleri” semineri gerçekleştirildi. TOGÜ İslami İlimler Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Hakan Temir’in moderatörlüğünde gerçekleştirilen seminere Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mahmut Kelpetin konuk oldu. Doç. Dr. Kelpetin, ilk halife Hz. Ebû Bekir’in hayatı ve faaliyetleri konusunda açıklayıcı bilgiler aktardı. Seminer TOGÜ İslami Ilimler Fakültesi youtube hesabından ve UZEM portaldan canlı olarak yayınlandı.