Çiftçi Danışma Ofisi Hizmete Girdi

Çiftçi Danışma Ofisi Hizmete Girdi

•  1 Nisan 2021 Perşembe

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi tarafından bilgi, fide, fidan, proje, analiz gibi konularda hizmet talep eden çiftçi ve üreticiler için Çiftçi Danışma Ofisi kuruldu. Ofis, Ziraat Fakültemizin hizmet kalitesini artırmak, bölge üreticilerinin talep ettiği konularda daha hızlı ve sağlıklı çözüm üretmek ve danışılan konuları kayıt altına almak amacıyla hizmet vermeye başladı. Çiftçiler, Ziraat Fakültesi web sayfasından temin edebilecekleri formları doldurması ve eposta, faks ya da elden teslim ederek iletmesi durumunda hizmetlerden faydalanabilecek. Telefonla bilgi almak isteyen üreticiler mesai saatleri içerisinde 2102 dâhili hattan iletişim kurabilecektir.

Form için:

Eposta: ziraatdekanlik@gop.edu.tr

Faks: 03562521488

Adres: Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanlığı 60240 Taşlıçiftlik Yerleşkesi – Tokat/Türkiye.

Dahili: 2102