Rektör Şahin Senegal’den Gelen Öğrencilerimiz ile Bir Araya Geldi

•  26 Mart 2021 Cuma

Rektörümüz Prof. Dr. Bünyamin Şahin Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü ekibi ile yapmış olduğu Senegal ziyareti sonrası ve Senegal Yükseköğretim Araştırma ve İnovasyon Bakanı Cheikh Oumar Anne ile yapılan görüşmeler sonucu Senegal’den Üniversitemize gelip kayıt yaptıran öğrenciler ile Türkçe Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER)’de bir araya geldi. Ziyarette öğrencilerimizle sohbet eden Şahin, “Türkiye ve Tokat’a hoş geldiniz. Sizler bizim için çok önemlisiniz. Senegal devleti tarafından ülkemize gönderilen ilk burslu öğrencilersiniz. Burada çok iyi eğitim alacaksınız. Ülkenize döndüğünüzde hem Tokat’ın hem de Türkiye’nin gönül elçileri olacağınıza inanıyorum” dedi.